top of page

Fotostudio huren

Mijn fotostudio is een ideale ruimte voor amateurs en pro’s om in een relaxte sfeer lekker te kunnen schieten. Er zijn allerlei accessoires aanwezig zodat je ook wat kunt experimenteren als je dat wilt. 


Als het een keertje tegenzit en allemaal een beetje langer duurt is het ook geen probleem want ik plan de verhuur zo dat uitloop mogelijk is.  Kortom, het is de perfecte locatie om ongestoord aan de slag te gaan.

Mijn fotostudio bevindt zich in het appartement op de eerste verdieping. De volledige ruimte plus binnenterras kan gebruikt worden voor foto's te schieten. Het gedeelte waar de backdrops en studiolichten staan kan verduisterd worden. Op verschillende plaatsen kan eveneens met natuurlijk licht gewerkt worden. 


Er is een badkamer, met ligbad en douche, een make-up ruimte, en keuken. Omdat de studio aan één kant hoge ramen heeft zou er ook met daglicht gewerkt kunnen worden.

TE HUUR: €20,00 PER UUR – DE GOEDKOOPSTE FOTOSTUDIO.


De studio is veelzijdig én heel voordelig! Ideaal voor productfotografie voor webshops, modelfotografie, zakelijke portretten of een leuke zwangerschapsshoot.

bottom of page